چهارشنبه ، 2 تیر ، 1400

کد خبر: 279   |  دفعات بازدید : 3337   |  نظرات : 2 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

ثبت اختراع توسط دو نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

30 شهریور, 1395

آقایان دکتر مسلم عباسی عضو هیات علمی گروه روانشناسی و مهندس حمیدرضا قوهستانی عضو هیات علمی گروه مهندسی برق موفق شدند با همکاری مشترک اختراع خود را تحت عنوان "دستگاه درمان اختلال نوشتاری کج نویسی و تقویت اعتماد به نفس کودکان" پس از داوری و ارزیابی های لازم در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی کشور آن را به ثبت برسانند . پژوهش ها نشان می دهد مهارت یادگیری نوشتن به عنوان آخرین قلمرو تحول زبان در کودکان محسوب می شود.

عمدتا اختلال بیان نوشتاری با نارسایی های زبان گفتاری، خواندن ، حساب کردن، کاهش افت انگیزش تحصیلی و کاهش اعتماد به نفس همراه خواهد شد. این دستگاه به عنوان یک ابزار کمک آموزشی الکترونیکی، با ایجاد یک خط مجازی بر روی صفحه، کودک را در جهت نگارش بهنجار جملات یاری می کند. این دستگاه قابلیت تنظیم اتوماتیک فواصل استاندارد بین خطوط و تنظیم شدت روشنایی خطوط مجازی را دارد بنابراین این ابزار می تواند فرد را یک گام در مسیر بهبود مهارت نوشتن پیش اندازد و به نوعی نقش یک تقویت متوالی را  که به صورت درونی و بیرونی می تواند توسط فرد تجربه شود؛ ایفا می کند.

هاشمی
پنجشنبه, 01 مهر,1395 01:44 ب.ظ
به نام خدا . این موفقیت علمی را ازصمیم قلب به هردو اساتید محترم و دانشگاهیان عزیز تبریک عرض نموده , موفقیت روزافزون همگی را آرزو می نمایم .
....
پنجشنبه, 08 مهر,1395 11:22 ق.ظ
با سلام، احتراما، این موفقیت را به دو استاد بزرگوار و جامعه علمی دانشگاه سلمان فارسی كازرون تبریك عرض نموده و امیدوارم كه در سایه خداوند متعال و با تكیه بر دانش و پشتكار خود همواره در زمینه ارتقاء علمی، آموزشی و پژوهشی گام برداشته و موفق و پیروز باشید.