ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 354   |  دفعات بازدید : 2205   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

27 اردیبهشت, 1396

دکتر فرهاد براتی رییس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در جلسه اختتامیه هفتمین جشنواره دانشگاهی دانشگاهی حرکت که عصر دیروز در سالن اجتماعات استاد علی دوانی دانشگاه گفت: جشنواره حرکت در حقیقت حرکتی است برای بروز و ظهور استعدادهای دانشجویان و تکثیر ایده های خلاق دانشجویی.

رییس شورای سیاست گذاری هفتمین جشنواره دانشگاهی دانشگاه سلمان فارسی کازرون اظهار داشت: جشنواره حرکت، حرکتی است برای ایجاد تحرک، نشاط، انگیزه و هم افزایی در بین دانشجویان و انجمن های علمی و ساماندهی فعالیت های آنها و شوق آفرینی در دانشجویان برای امید به آینده و تلاش در جهت تبدیل علم به ثروت است.

فرهاد براتی گفت: حرکت به معنای پویایی و انتقال تدریجی از استعداد به فعلیت امری است که همه ما در وجود خود و عالم هستی همواره و مستمرا با آن روبرو هستیم.

براتی گفت: قرآن کریم به عنوان کلام وحی و پیام الهی به کرات و به تعدد به موضوع حرکت، تغییر، تحول و نماندن در گذشته پرداخته است،

رییس دانشگاه سلمان فارسی کازرون بیان کرد: ما در آستانه یک حرکت عظیم و یک حماسه ملی و سرنوشت ساز قرار داریم که این حرکت جز با حضور آگاهانه تک تک ما در پای صندوق های رأی تکمیل نخواهد شد.

فرهاد براتی اظهار داشت: اگر می خواهیم اثبات کنیم ملت ما ملیتی مستقل و آزادی خواه هست، اگر می خواهیم اثبات کنیم ملت ما به شهدا و نظام وفادار است، اگر می خواهیم نشان دهیم که برای آینده ای که شایسته ایران و ایرانی است، شایسته نظام اسلامی است دغدغه داریم، باید این را در پای صندوق های رأی با انتخابی خردمندانه در 29 اردیبهشت نشان دهیم.