یکشنبه ، 19 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 657   |  دفعات بازدید : 737   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با حضور ریاست دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید

12 آذر, 1398
جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با حضور ریاست دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید

جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با حضور ریاست دانشگاه سلمان فارسی کازرون، هیئت رییسه و جمعی از دانشجویان در محل سالن اجتماعات علامه دوانی این دانشگاه برگزار گردید.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این نشست، دانشجویان مسایل و دغدغه‌های صنفی خود را در قالب پرسش‌های مختلف مطرح نمودند و دکتر انوشیروان غفاری‌پور، ریاست دانشگاه به پاسخگویی به این پرسش‌ها پرداخت.
بخش عمده‌ای از پرسش‌های مطرح شده در این نشست به برخی حواشی پیرامون وضعیت گروه‌های آموزشی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و شایعات مرتبط با تغییر وضعیت آن اختصاص داشت که دکتر غفاری‌پور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته از سوی مسوولین دانشگاه و حمایت‌های فرمانداری شهرستان و همچنین تصریح معاون محترم وزارت علوم در جلسه مشترک با فرماندار کازرون، اظهار نمود، دانشگاه سلمان فارسی همچنان به عنوان دانشگاه باقی خواهد ماند و نه تنها تنزل پیدا نخواهد کرد، بلکه به روند توسعه خود نیز همچنان ادامه خواهد داد.
رییس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در ادامه به پاسخ به پرسش‌های مطرح شده در خصوص هزینه‌های صرف شده در دانشگاه پرداخت و نسبت به شفاف‌سازی محل هزینه‌کرد بودجه‌ها اقدام نمود.
گفتنی است این نشست به دعوت تشکل اسلامی مستقل قلم و اندیشه دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.