یکشنبه ، 19 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 1835   |  دفعات بازدید : 125   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

16 آذر, 1399

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر ابراهیم ابراهیمی، نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بعد از ظهر امروز، 16 آذرماه، در ویژه‌برنامه روز دانشجو که در بسترهای مجازی و از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید، طی سخنانی ضمن گرامی‌داشت روز دانشجو، با برشمردن سه انتظاری که از دانشجویان وجود دارد، خاطر نشان نمود: از دانشجویان انتظار می‌رود که از هویت دانشگاه صیانت کنند، به علم اهمیت بدهند و اهمیت اخلاق و دین را نیز بدانند و در حفظ و صیانت از آنها کوشا باشند.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر ابراهیمی در این خصوص تصریح نمود: هر نوع فعالیت خودجوش دانشجویی، اگر با برنامه و در قالب چارچوب‌های قانونی باشد، قابل دفاع است. هر نوع نقد و اعتراض منصفانه و دفاعِ واقع‌بینانه، قابل تحسین و تکریم است.

نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین با اشاره به انتظارهایی که از متولیان نظام آموزشی وجود دارد، خاطر نشان نمود: برای فراهم نمودن زمینه احساس امنیت و انتظارات دانشجویان از متولیان، حداقل به دو چیز، یکی محبت در رفتار و دیگری منطق در گفتار  نیازمندیم که تحقق آنها در صدر انتظارها از متولیان ناظم آموزشی قرار دارد.

وی در ادامه افزود: انتظار این است که متولیان امور، امنیت اجتماعی و احساس امنیت اجتماعی را برای دانشجویان فراهم کنند و این از وظایف مهم دانشگاه است. اگر دانشجو احساس امنیت عاطفی داشته باشد، متولیان را با تمام نقاط ضعف و قوتی که دارند، از خود می‌دانند و به یاری‌شان می‌شتابند.

دکتر ابراهیمی در پایان با تصریح بر اینکه متولیان امور باید در رابطه با نسل جوان براساس واقع‌بینی و با استدلال رفتار نمایند، به بیان نقل قولی از شهید بهشتی پرداخت و خاطر نشان نمود: ما باید با دو نیروی جاذبه در حد اعلاء و دافعه در حد ضرورت، پاسدار داشته‌ها و تأمین خواسته‌ها در چارچوب آموزه‌های دینی و در چارچوب آموزه‌های اخلاقی و قوانین مصوب باشیم.

گفتنی است این ویژه‌برنامه به منظور گرامی‌داشت روز دانشجو، با حضور هیئت‌رئیسه، جمعی از اعضا هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون و با سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر ابراهیم ابراهیمی، نماینده وزیر علوم تحقیقات و فناوری، از طریق بسترهای مجازی adobe connect و پخش زنده اینستاگرام دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید.

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر ابراهیم ابراهیمی، نماینده وزیر علوم در ویژه‌برنامه روز دانشجو در دانشگاه سلمان فارسی کازرون مطرح نمود / دانشجویان از هویت دانشگاه صیانت کنند و به علم‌اندوزی، اخلاق، مبانی دینی و چارچوب‌های قانونی اهمیت دهند حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر ابراهیم ابراهیمی، نماینده وزیر علوم در ویژه‌برنامه روز دانشجو در دانشگاه سلمان فارسی کازرون مطرح نمود / دانشجویان از هویت دانشگاه صیانت کنند و به علم‌اندوزی، اخلاق، مبانی دینی و چارچوب‌های قانونی اهمیت دهند