یکشنبه ، 19 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 228   |  دفعات بازدید : 3028   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

حضور نویسنده کتاب" پایی که جا ماند" در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

15 اسفند, 1394
حضور نویسنده کتاب" پایی که جا ماند" در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

سید ناصر حسینی پور، آزاده، جانباز، راوی و نویسنده کتاب پایی که جاماند در دانشگاه سلمان فارسی کازرون حضور خواهد یافت.

سید ناصر حسینی پور، آزاده، جانباز، راوی و نویسنده کتاب پایی که جاماند روز دوشنبه در دانشگاه سلمان فارسی کازرون حضور خواهد یافت، و در یادواره شهدای گمنام و مفقودالاثر شهرستان کازرون به ایراد سخنرانی می پردازد.

سید ناصر حسینی پور در سن 14 سالگی به جبهه های حق علیه باطل اعزام شد و در سن 16 سالکی به اسارت بعثی ها درآمد. وی یادداشت های کتاب پایی که جاماند را در زندان بعثی ­ها نوشته است که روایتگر آزار و اذیت هایی بعثی ها است.

کتاب "پایی که جا ماند" از سری کتابهای حوزه پایداری و خاطرات دفاع مقدس است که حاصل خاطرات 808 روز اسارت نویسنده از زندان‌های مخفی عراق است که از 3 تیر 1367 تا 22 شهریور 1369 را روایت می‌کند. و رهبر معظم انقلاب اسلامی بر آن یادداشت نوشته است. ایشان در ابتدای این کتاب اینگونه نوشته است:« این یک روایتی استثنایی از حادث تکان دهنده ای است که از سویی صبر و و پایداری و عظمت روحی جوانان ما را و از سویی دیگر پستی و خباثت و قساوت نظامیان و گماشتگان صدام را جز به جزء و کلمه به کلمه در برابر چشم و دل خواننده می گذرد و تو را مبهوت می کند...»

نویسنده کتاب پایی که جاماند خلاف معمول، کتاب را به ولید فرحان تقدیم کرده است که عامل اصلی شکنجه وی در زندان های بعثی بوده است. وی در صفحه تقدیم آورده است« این کتاب را به ولید فرخان خشن ترین گروهبان بعث عراق تقدیم می کنم...مردی که مرا سال ها در همسایگی حرم مطهر جدم شکنجه کرد... شاید اکنون فرحان شرمنده باشد. با عشق فراوان این کتاب را به او تقدیم می کنم و به خاطر آن همه زیبایی که با اعمالش آفرید و آنچه بر من گذشت جز زیبایی نبود.»

این کتاب از جمله خاطرات مربوط به دفاع مقدس است که با استقبال بی نظیر خوانندگان روبرو شده است و بارها تجدید چاپ شده است.

حضور نویسنده کتاب" پایی که جا ماند" در دانشگاه سلمان فارسی کازرونحضور نویسنده کتاب" پایی که جا ماند" در دانشگاه سلمان فارسی کازرونحضور نویسنده کتاب" پایی که جا ماند" در دانشگاه سلمان فارسی کازرون