جمعه ، 24 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 49   |  دفعات بازدید : 6245   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دانشگاه سلمان فارسی کازرون دانشگاه برتر فرهنگی و اجتماعی کشور در سال تحصیلی 90-91 شد.

27 دی, 1391

دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان دانشگاه برتر فرهنگی و اجتماعی در گروه چهار دانشگاههای کشور معرفی شد.

در نشست مشترک معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و نمایندگان وزیر علوم در هیئت نظارت بر تشکل­های اسلامی که عصر دیروز با حضور دکتر دانشجو وزیر علوم و دکتر خواجه سروی معاون فرهنگی و اجتماعی برگزار شد، دانشگاه سلمان فارسی برای دومین سال پیاپی به عنوان دانشگاه نخست فرهنگی در گروه چهار دانشگاههای کشور و دانشگاههای منطقه پنج کشور معرفی شد.

وی افزود: دانشگاه‌های دولتی ارزیابی شده براساس تعداد دانشجو، میزان برخورداری، تعداد کارکنان، تعداد اعضای هیأت علمی و قدمت دانشگاه به  چهار گروه دانشگاه‌های خیلی بزرگ، دانشگاه‌های بزرگ، متوسط و کوچک تقسیم‌بندی شده‌اند که برگزیده‌های فرهنگی این گروهها، در سال 91-90، بر اساس کارنامه فرهنگی شان مشخص شدند.

بر این اساس، در گروه دانشگاههای خیلی بزرگ، دانشگاه فردوسی مشهد بعنوان دانشگاه برگزیده و صنعتی اصفهان، علم و صنعت ایران و سیستان و بلوچستان به عنوان دانشگاه‌های قابل تقدیر، در گروه دانشگاه‌های بزرگ دانشگاه محقق اردبیلی، دانشگاه برگزیده  و دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و دانشگاه شاهد بعنوان دانشگاه‌های قابل تقدیر ، در گروه دانشگاه‌های متوسط دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزیده و دانشگاه صنعتی شیراز و ایلام قابل تقدیر و در گروه دانشگاه‌های کوچک، دانشگاه سلمان فارسی بعنوان برگزیده و تربت حیدریه و صنعتی اراک بعنوان قابل تقدیر انتخاب شدند.

درصد اعتبارات دانشگاه در حوزه فرهنگی، وضعیت منابع انسانی، فضاهای فرهنگی و اسلامی، ساختار فرهنگی دانشگاه، برخورداری از نظام برنامه‌ریزی راهبردی، تشکیل شوراهای فرهنگی دانشگاه، میزان تعامل و تبادل نظر بین مسئولان دانشگاه و دانشجویان، برنامه‌های آموزشی فرهنگی ویژه دانشجویان، استادان و کارکنان، فعالیت فرهنگی در فضاهای مجازی، اهتمام به امور نماز و نیایش، میزان جذب مخاطبان در هر یک از حوزه‌های سیاسی، علمی، فرهنگی، هنری، آموزشی، مذهبی، اهتمام دانشگاه در برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی، بیداری اسلامی، عفاف و حجاب و انتخابات مجلس در سال گذشته، نسبت شرکت کنندگان در اردوهای علمی، فرهنگی، تفریحی و زیارتی، نشریات دانشجویی، میزان مشارکت دانشجویان در انجمن‌های علمی دانشجویی، کانون‌های فرهنگی- هنری، بسیج دانشجویی و تشکل‌های اسلامی، میزان مشارکت فعال اعضای هیئت علمی در برنامه‌های فرهنگی دانشگاه، جوایز و افتخارات کسب شده فرهنگی در سال گذشته، برنامه‌های فاخر ملی، ابتکارات و نوآوری‌های دانشگاه در حوزه فرهنگی، تولیدات فرهنگی و رضایتمندی فعالان فرهنگی از برنامه‌های دانشگاه از مهمترین شاخص‌ها در ارزیابی دانشگاهها می باشد.

دانشگاه سلمان فارسی با کسب نمره 88 و با رشد 26 درصدی نسبت به سال تحصیلی 90-89 به عنوان دانشگاه نخست در گروه چهار و دانشگاه نخست در منطقه پنج فرهنگی کشور معرفی شد و معاون فرهنگی دانشگاه تندیس و لوح دانشگاه برگزیده را از وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری و معاون فرهنگی و اجتماعی ایشان دریافت نمود.

در لوح تقدیری که به امضای معاون فرهنگی و اجتماعی به دانشگاه سلمان فارسی اهدا گردید آمده است: تحرک و پویایی فرهنگی جامعه دانشگاهیان بی شک سرآغاز حرکت به سوی آینده درخشان و پرامید ایران اسلامی و تحقق دستیابی به قله های رفیع توسعه علمی ، فرهنگی و اجتماعی است. با عنایت به نگرش مؤثر و مستمر فرهیختگان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در حوزه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی ضمن اعلام عنوان نخست در گروه چهارم دانشگاههای دولتی برمبنای ارزیابی فرهنگی دانشگاههای دولتی در سال تحصیلی 91-1390 بر خود لازم می دانم از اقدامات شایسته و درخور تکریم اصحاب فرهنگی آن دانشگاه تشکر به عمل آورم. امید است آن دانشگاه در پرتو عنایات حق تعالی همواره چون بنیانی استوار تجلی توأمان علم و ایمان گردد.

مدیر امور فرهنگی ضمن تبریک این موفقیت به خانواده دانشگاه سلمان فارسی بیان داشت این موفقیت ها مرهون تلاش ها و زحمت های اساتید همکار فرهنگی، کارکنان فرهنگی ، اعضای تشکل های دانشجویی، انجمن های علمی، کانون های فرهنگی و نشریات دانشجویی می­باشد و بنده در همین جا از همة این عزیزان تقدیر و تشکر می نمایم .

aygin
دوشنبه, 23 بهمن,1391 01:29 ب.ظ
ba salam. behtar ast barnamehayetan ra kami jazzabtar va shadtar namaeid ta daneshjuyan dar barnamehayetan sherkat konand. ba tadhakor