ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 215   |  دفعات بازدید : 4677   |  نظرات : 2 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از انتصاب دکتر فرهاد براتی به ریاست دانشگاه سلمان فارسی کازرون خبر داد

26 آبان, 1394

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر محمدرضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در هشتمین جلسه کمیته تعیین رؤسای دانشگاه‌ها  که در روز دوشنبه 8/25/ 1394 با حضور همه اعضاء برگزار شد، رؤسای 10 مرکز و واحد دانشگاهی که از جانب وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پیشنهاد شده بودند، موفق به کسب رای اعتماد شدند.

وی افزود: در اين جلسه به دکتر فرهاد براتی برای رياست دانشگاه سلمان فارسی کازرون رای اعتماد داده شد.

دکتر فرهاد براتی با حکم وزیر علوم ,تحقیقات و فناوری در تاریخ 94/7/8 به سمت سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون  منصوب شده بود.

گفتنی است دکتر فرهاد براتی عضو هیئت علمی و استاد دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون  است و در کارنامه مدیریتی خود ریاست مرکز آموزش عالی ممسنی را  برعهده داشته است.

مخبر دزفولی ضمن آرزوی موفقيت برای رؤسای منتخب افزود: بر اساس تبصره 3 ماده واحده« تفويض صلاحيت انتخاب رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی به کميته منتخب شورای عالی انقلاب فرهنگی» اين کميته با حضور دبير شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزرای علوم و بهداشت و روسای نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و دانشگاه آزاد اسلامی تشکيل می‌شود.

ناشناس
پنجشنبه, 12 آذر,1394 12:09 ب.ظ
تبریک فراوان خدمت استاد شایسته و گرانقدرم دکتر براتی.انتصاب شایسته جنابعالی رو دراین سمت بسیارتبریک میگویم با آرزوی توفیق و فیروزی
سمیه رضایی
چهارشنبه, 25 آذر,1394 01:01 ب.ظ
جناب آقای دکتر فرهاد براتی
انتخاب شایسته شما به عنوان رییس محترم دانشگاه سلمان فارسی کازرون را تبریک می گویم.
با آرزوی موفقیت و سربلندی در تمام مراحل زندگی.
سمیه رضایی