ﺳﻪشنبه ، 28 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 1810   |  دفعات بازدید : 168   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

05 آبان, 1399
صبح امروز، 5 آبان ماه و به مناسبت روز ملی آمار و برنامه‌ریزی، نشست تخصصی «بررسی راه‌کارهای بهینه‌سازی نظام جامع آماری در برنامه‌ریزی‌های توسعه» با همکاری مشترک معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و معاونت برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ویژه شهرستان کازرون، به صورت نیمه‌حضوری با مشارکت جمعی از مدیران و مسئولان اداره‌های مختلف این شهرستان در سالن کنفرانس دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید.
بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این دانشگاه و تقویت بسترهای ارتباط با جامعه در روند جدید مدیریتی دانشگاه، خاطر نشان نمود: دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان قطب علمی منطقه، این آمادگی را دارد تا در قالب بازوی تحقیقاتی، پژوهشی و مشورتی در کنار دستگاه‌های مختلف شهرستان به ایفای نقش بپردازد. همچنین ظرفیت‌های علمی که این دانشگاه در اختیار دارد، می‌تواند در راستای ارتقابخشیِ همه‌ی مجموعه‌های مدیریتی در سطح شهرستان و منطقه استفاده شود.
رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در ادامه با یادآوری این نکته که تحقیق و پژوهش به عنوان مولفه‌های مهم تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری محسوب می‌شوند، خاطر نشان نمود: هرکدام از دستگاه‌ها و نهادهای مختلف بخواهند، دانشگاه می‌تواند در کلیه‌ی سطوح آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی در کنار آنها باشد. با تقویت هم‌افزایی‌ها می‌توانیم در جهت ارائه‌ی خدماتی مطلوب‌تر به عموم مردم و جامعه گام برداریم.
این متخصص حوزه برنامه‌ریزی و مدیریت همچنین با بیان اینکه نسبت بسیار نزدیکی بین توسعه و پیشرفت در یک منطقه با میزان دسترسی به آمار و اطلاعات در کنار مجموعه‌سازی، بهنگام‌سازی و به‌روزرسانی این آمار، ایجاد پایگاه‌های اطللاعاتی برای محققین و... وجود دارد، خاطر نشان نمود: ما با محدودیت‌های موجود به خوبی آشنا هستیم. با این وجود گریزی نداریم مگر اینکه در کنار یکدیگر و با تعامل و همکاری چندسویه تلاش کنیم تا آمار و داده‌های موجود به عنوان مواد خام در اختیار پژوهشگران و دانشگاهیان قرار گیرد. این آمارها و داده‌ها، پس از فراوری و انجام مطالعات علمی، به عنوان دستاوردهای پژوهشی و نتایج مطالعاتی و در قالب داده‌های دانشگاهی و ارائه‌ی نظامی از راه‌کارها و پیشنهادهای علمی، مجدداً در اختیار مدیران و برنامه‌ریزان قرار می‌گیرند.
در ادامه این نشست، کرم‌اله رنجبر، معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ویژه شهرستان کازرون نیز ضمن تقدیر از دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای تلاش در جهت ایجاد زمینه‌های لازم برای گفتگوی دانشگاه و جامعه، خاطر نشان نمود: اگر به دنبال توسعه شهرستان و کشور هستیم، بایستی به اصول علم مدیریت بیش از پیش توجه داشته باشیم و در علم مدیریت نیز بر سه حلقه‌ی اساسی سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری تأکید و تکیه کنیم. در این میان صرفاً با استفاده از آمار و اطلاعات دقیق است که می‌توانیم برنامه‌ریزی‌های درست و هدفمندی را داشته باشیم.
رنجبر با تأکید بر اینکه شاخص‌ترین وظیفه مدیریت، برنامه‌ریزی است، افزود: توسعه بدون برنامه‌ریزی و برنامه‌ریزی بدون آمار محقق نمی‌شود. در این فرایند نیز هم مردم با مشارکت و هم مسئولین با اهتمام در روند تحقق اصولی نظام جامع آماری و استفاده از نتایج و مطالعات علمی مرتبط با آن می‌توانند اثرگذار باشند.
در ادامه این نشست، مهناز پزشکیان، متخصص و پژوهشگر حوزه آمار، به ارائه‌ی توضیحات علمی پیرامون راه‌کارهای بهینه‌سازی نظام جامع آماری در برنامه‌ریزی‌های توسعه پرداخت. در پایان نیز شرکت‌کنندگان حاضر در سالن کنفرانس و همچنین برخی از شرکت‌کنندگان دیگری که از طریق بسترهای مجازی در برنامه adobe connect و همچنین پخش زنده اینستاگرام در این نشست حضور داشتند، به بحث و گفتگو پیرامون چالش‌های موجود در حوزه آمار و همچنین ارائه‌ی پیشنهادهایی در خصوص تداوم این دست از نشست‌های علمی و تخصصی پرداختند.
در نشست تخصصی به مناسبت روز ملی آمار و برنامه‌ریزی و در دانشگاه سلمان فارسی کازرون مطرح شد/ دکتر فاضل‌نیا: بهینه‌سازی نظام جامع آماری، فرایند برنامه‌ریزی‌های توسعه جوامع را تسهیل و تسریع می‌بخشددر نشست تخصصی به مناسبت روز ملی آمار و برنامه‌ریزی و در دانشگاه سلمان فارسی کازرون مطرح شد/ دکتر فاضل‌نیا: بهینه‌سازی نظام جامع آماری، فرایند برنامه‌ریزی‌های توسعه جوامع را تسهیل و تسریع می‌بخشددر نشست تخصصی به مناسبت روز ملی آمار و برنامه‌ریزی و در دانشگاه سلمان فارسی کازرون مطرح شد/ دکتر فاضل‌نیا: بهینه‌سازی نظام جامع آماری، فرایند برنامه‌ریزی‌های توسعه جوامع را تسهیل و تسریع می‌بخشددر نشست تخصصی به مناسبت روز ملی آمار و برنامه‌ریزی و در دانشگاه سلمان فارسی کازرون مطرح شد/ دکتر فاضل‌نیا: بهینه‌سازی نظام جامع آماری، فرایند برنامه‌ریزی‌های توسعه جوامع را تسهیل و تسریع می‌بخشددر نشست تخصصی به مناسبت روز ملی آمار و برنامه‌ریزی و در دانشگاه سلمان فارسی کازرون مطرح شد/ دکتر فاضل‌نیا: بهینه‌سازی نظام جامع آماری، فرایند برنامه‌ریزی‌های توسعه جوامع را تسهیل و تسریع می‌بخشددر نشست تخصصی به مناسبت روز ملی آمار و برنامه‌ریزی و در دانشگاه سلمان فارسی کازرون مطرح شد/ دکتر فاضل‌نیا: بهینه‌سازی نظام جامع آماری، فرایند برنامه‌ریزی‌های توسعه جوامع را تسهیل و تسریع می‌بخشد