شنبه ، 18 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 370   |  دفعات بازدید : 2909   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دفاع از نخستین پایان نامه مقطع دکتری رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

20 شهریور, 1396

نخستین پایان نامه دوره دکتری رشته زبان و ادبیات فارسی امروز دوشنبه 20 شهریورماه، توسط آقای بشیر علوی ارائه شد.

این پایان نامه با عنوان "بررسی عاطفه و همسویی صور خیال با آن در شعر شفیعی کدکنی  و حمیدی شیرازی" با راهنمایی دکتر محتشم محمدی بررسی و دفاع شد. دکتر مهدی رضایی و دکتر سید محمد دشتی نیز مشاوران این پایان نامه بودند.

در این جلسه دفاع که با حضور اساتید راهنما و مشاورو همچنین اساتید گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه برگزار شد، دکتر اکبر صیادکوه، عضو هیات علمی دانشگاه شیراز، به عنوان داور خارج از گروه در این جلسه حضور داشت.

پس از استماع دفاعیات آقای علوی، هیات داوران نیز نقطه نظرات خود را بیان کردند و در پایان این پایان نامه موفق به کسب نمره 19 و درجه عالی شد.

تاکنون دو مقاله علمی -پژوهشی از این پایان نامه استخراج و  از مجلات معتبر علمی پذیرش گرفته اند.