شنبه ، 18 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 1828   |  دفعات بازدید : 201   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

02 آذر, 1399

به دنبال اعلام کاهش ذخایر خون سازمان انتقال خون و فراخوان صادر شده از سوی این سازمان جهت اهدا خون، صبح امروز 2 آذرماه، دومین گروه از اعضا هیئت علمی و کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون با حضور در مرکز انتقال خون این شهرستان، نسبت به اهدا خون اقدام نمودند.

بنا به گزارش روابط عمومی و اموربین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، هفته گذشته نیز رئیس و جمعی از کارکنان این دانشگاه با حضور در مرکز انتقال خون شهرستان کازرون، خون خود را اهدا نموده بودند. دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در این رابطه خاطر نشان نموده بود: وظیفه ذاتی دانشگاه به عنوان پیش‌ران فرهنگی جامعه و دانشگاهیان به عنوان بخش پیش‌رویِ فرهنگ‌سازِ جامعه این است که نه تنها در حوزه‌ی ارائه خدمات علمی، آموزشی و پژوهشی، بلکه در هر جای دیگری که جامعه نیاز به کمک داشته باشد، پیشگام باشند.

دومین گروه از اعضا هیئت علمی و کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، خون خود را اهدا نمودنددومین گروه از اعضا هیئت علمی و کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، خون خود را اهدا نمودنددومین گروه از اعضا هیئت علمی و کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، خون خود را اهدا نمودنددومین گروه از اعضا هیئت علمی و کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، خون خود را اهدا نمودند