ﺳﻪشنبه ، 28 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 1890   |  دفعات بازدید : 128   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دکتر غریب‌فاضل‌نیا در بازدید از طرح های توسعه فضای سبز در پردیس دانشگاه مطرح نمود / لازم است با مدیریت بهینه فضای سبز، دانشگاه سلمان فارسی را زیبنده شهر سبز کازرون، به گل و گیاه آراسته کنیم.

19 فروردین, 1400

صبح روز چهار‌شنبه، 18 فروردین‌ماه 1400، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون با حضور در پردیس این دانشگاه، به بررسی میدانی فعالیت‌های در دست اجرای توسعه فضای سبز در پردیس پرداخت و حین بازدید، رهنمود های لازم را در جهت بهینه‌سازی مدیریت فضای سبز پردیس دانشگاه، زیبنده شهر و دیار سبز کازرون، به کارشناسان و مسئولین ذیربط، ارائه دادند.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، جهت پیگیری برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای مدیریت بهینه فضای سبز این دانشگاه و در راستای تحقق اهداف و آرمان دانشگاه سبز، از فعالیت‌های در دست اجرای توسعه فضای سبز در پردیس، بازدید کردند.

در ادامه ایشان ضمن توجه ویژه به پایداری وضعیت درختانی که در اسفندماه و به مناسبت روز درختکاری و در قالب اجرای طرح ملی همکاشت، در سطح پردیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون غرس شده بود، طی جلسه با حضور همکاران گروه عمرانی، خاطرنشان نمود: دانشگاه سلمان فارسی کازرون در راستای تحقق دانشگاه سبز و با در نظر داشتن ظرفیت‌های غنی زیست‌محیطی شهرستان سبز کازرون، مجموعه برنامه‌ریزی‌هایی را برای مصرف بهینه انرژی و توسعه متناسب با ظرفیت‌های خود در حوزه فضای سبز دنبال می‌نماید.

گفتنی است پردیس 78 هکتاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در 5 کیلومتری جاده کازرون ـ بوشهر و در ابتدای جاده روستای گردشگری دوان واقع شده است. این پردیس بزرگترین پروژه توسعه فضاهای دانشگاهی در غرب استان فارس محسوب شده و در حال حاضر احداث چندین بنا از جمله ساختمان دانشکده علوم پایه، مجموعه کلاس‌ها، سلف سرویس، خوابگاه 340نفره خیّرساز دختران و برخی دیگر از طرح‌ها در این پردیس در دست احداث می‌باشد.

دکتر غریب‌فاضل‌نیا در بازدید از طرح های توسعه فضای سبز در پردیس دانشگاه مطرح نمود /  لازم است با مدیریت بهینه فضای سبز، دانشگاه سلمان فارسی را زیبنده شهر سبز کازرون، به گل و گیاه آراسته کنیم.دکتر غریب‌فاضل‌نیا در بازدید از طرح های توسعه فضای سبز در پردیس دانشگاه مطرح نمود /  لازم است با مدیریت بهینه فضای سبز، دانشگاه سلمان فارسی را زیبنده شهر سبز کازرون، به گل و گیاه آراسته کنیم.دکتر غریب‌فاضل‌نیا در بازدید از طرح های توسعه فضای سبز در پردیس دانشگاه مطرح نمود /  لازم است با مدیریت بهینه فضای سبز، دانشگاه سلمان فارسی را زیبنده شهر سبز کازرون، به گل و گیاه آراسته کنیم.دکتر غریب‌فاضل‌نیا در بازدید از طرح های توسعه فضای سبز در پردیس دانشگاه مطرح نمود /  لازم است با مدیریت بهینه فضای سبز، دانشگاه سلمان فارسی را زیبنده شهر سبز کازرون، به گل و گیاه آراسته کنیم.دکتر غریب‌فاضل‌نیا در بازدید از طرح های توسعه فضای سبز در پردیس دانشگاه مطرح نمود /  لازم است با مدیریت بهینه فضای سبز، دانشگاه سلمان فارسی را زیبنده شهر سبز کازرون، به گل و گیاه آراسته کنیم.دکتر غریب‌فاضل‌نیا در بازدید از طرح های توسعه فضای سبز در پردیس دانشگاه مطرح نمود /  لازم است با مدیریت بهینه فضای سبز، دانشگاه سلمان فارسی را زیبنده شهر سبز کازرون، به گل و گیاه آراسته کنیم.دکتر غریب‌فاضل‌نیا در بازدید از طرح های توسعه فضای سبز در پردیس دانشگاه مطرح نمود /  لازم است با مدیریت بهینه فضای سبز، دانشگاه سلمان فارسی را زیبنده شهر سبز کازرون، به گل و گیاه آراسته کنیم.دکتر غریب‌فاضل‌نیا در بازدید از طرح های توسعه فضای سبز در پردیس دانشگاه مطرح نمود /  لازم است با مدیریت بهینه فضای سبز، دانشگاه سلمان فارسی را زیبنده شهر سبز کازرون، به گل و گیاه آراسته کنیم.دکتر غریب‌فاضل‌نیا در بازدید از طرح های توسعه فضای سبز در پردیس دانشگاه مطرح نمود /  لازم است با مدیریت بهینه فضای سبز، دانشگاه سلمان فارسی را زیبنده شهر سبز کازرون، به گل و گیاه آراسته کنیم.دکتر غریب‌فاضل‌نیا در بازدید از طرح های توسعه فضای سبز در پردیس دانشگاه مطرح نمود /  لازم است با مدیریت بهینه فضای سبز، دانشگاه سلمان فارسی را زیبنده شهر سبز کازرون، به گل و گیاه آراسته کنیم.دکتر غریب‌فاضل‌نیا در بازدید از طرح های توسعه فضای سبز در پردیس دانشگاه مطرح نمود /  لازم است با مدیریت بهینه فضای سبز، دانشگاه سلمان فارسی را زیبنده شهر سبز کازرون، به گل و گیاه آراسته کنیم.دکتر غریب‌فاضل‌نیا در بازدید از طرح های توسعه فضای سبز در پردیس دانشگاه مطرح نمود /  لازم است با مدیریت بهینه فضای سبز، دانشگاه سلمان فارسی را زیبنده شهر سبز کازرون، به گل و گیاه آراسته کنیم.دکتر غریب‌فاضل‌نیا در بازدید از طرح های توسعه فضای سبز در پردیس دانشگاه مطرح نمود /  لازم است با مدیریت بهینه فضای سبز، دانشگاه سلمان فارسی را زیبنده شهر سبز کازرون، به گل و گیاه آراسته کنیم.دکتر غریب‌فاضل‌نیا در بازدید از طرح های توسعه فضای سبز در پردیس دانشگاه مطرح نمود /  لازم است با مدیریت بهینه فضای سبز، دانشگاه سلمان فارسی را زیبنده شهر سبز کازرون، به گل و گیاه آراسته کنیم.دکتر غریب‌فاضل‌نیا در بازدید از طرح های توسعه فضای سبز در پردیس دانشگاه مطرح نمود /  لازم است با مدیریت بهینه فضای سبز، دانشگاه سلمان فارسی را زیبنده شهر سبز کازرون، به گل و گیاه آراسته کنیم.