یکشنبه ، 19 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 91   |  دفعات بازدید : 4586   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دکتر پولادی در جلسه آشنایی دانشجویان جدیدالورود با قوانین و مقررات دانشگاه مطرح کرد:

07 مهر, 1392
جلسه آشنایی دانشجویان دختر جدیدالورود دانشگاه سلمان فارسی با قوانین و مقررات دانشگاه، سه شنبه دوم مهرماه با حضور هیئت رئیسه، معاونان و مدیران دانشگاه، در سالن اجتماعات استاد علی دوانی این دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه رضا پولادی، سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون ضمن خیرمقدم و اظهار خوشحالی از ورود دانشجویان جدید به دانشگاه سلمان فارسی بیان داشت: صفات «مسلمان» و «دانشجو» برای فرد وظایف و رسالت های بزرگی به بار می آورد که باید آن وظایف و رسالت ها را شناخت و در جهت تحقق آن ها گام برداشت.

وی با بیان اینکه مرحله دانشجویی، مرحله ای مهم از تکامل زندگی انسان به شمار می رود؛ گفت: باید از این مرحله زندگی نهایت استفاده را برد و اگر فردی خام وارد دانشگاه شود و خام هم از آن خارج شود، قطعاً خسارت کرده و ضرر بزرگی دیده است.
سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون با اشاره به وضعیت دانشگاه های جهان خاطر نشان کرد: این علومی که در دانشگاه های دنیا تدریس می شود، غالباّ بخش ظاهری علم اند و قادر به کشف باطن علم نیستند که این عیبی است که ما باید آن را حل کنیم و لازمه آن آشنایی دانشجویان با معنی و مفهوم دانشجو و رسالت هایش است.

پولادی خطاب به دانشجویان جدیدالورود گفت: شما دانشجویان دانشگاهی هستید که منصوب به نام مبارک حضرت سلمان، صحابه بزرگ پیغمبر اکرم (ص) است؛ بنابراین باید در اخلاق، رفتار و کردار، خود را به این صحابه نزدیک کنید.
وی خطاب به دانشجویان جدیدالورود گفت: دانشگاه دارای یک سری قوانین و آیین نامه هایی است که شما مکلف به انجام آنها هستید.
سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دوران دانشجویی را مرحله ای بسیار مهم در سن هر فرد دانست و اضافه کرد: اگر دوران جوانی بهار زندگی است که هست؛ دوران دانشجویی بهار جوانی است.
پولادی خاطر نشان کرد: در دانشگاه سلمان فارسی سیستم «با دانشجو» است؛ یعنی دانشجو باید 50 درصد پرسشگر و مطابه گر باشد و 50 درصد پاسخگو است.

این مسئول با بیان اینکه امروزه هزاران شبکه ماهواره ای و اینترنتی در راستای بی عفتی و بدحجابی زنان و دختران ما در سطح جهان به فعالیت می پردازند بیان داشت: ما باید برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب از قشر دانشجو شروع کنیم و از آن ها استفاده نماییم.

پولادی ضمن بیان این موضوع که در دانشگاه سلمان فارسی پاسدار خون شهیدان و اصول انقلاب اسلامی هستیم اضافه کرد: دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی موظف به رعایت شئونات اسلامی و دانشجویی هستند.
در ادامه این جلسه معاونان و مدیران دانشگاه سلمان فارسی هر کدام به تشریح حوزه مربوط به خود پرداختند و به سؤالات دانشجویان پاسخ گفتند.