چهارشنبه ، 2 تیر ، 1400

کد خبر: 1910   |  دفعات بازدید : 140   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

11 خرداد, 1400

بعد از ظهر روز دوشنبه، 10 خردادماه، اعضا هیئت رئیسه دانشگاه سلمان فارسی کازرون با حضور در منزل مشهدی حبیب باغبان‌آزاد، از این خادم پیشکسوت و همراه همیشگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، عیادت نموده و ضمن تقدیر از زحمات ایشان، در فضایی صمیمانه با وی به گفتگو پرداختند.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این دیدار با قدردانی از تلاش‌های متعدد حبیب باغبان‌آزاد در تمامی ادوار مختلف فعالیت این دانشگاه، خاطر نشان نمود: آقای باغبان‌آزاد نمونه بارز انسان متعهد، متعصب و دلسوزی است که با صداقت تمام، همواره کمک‌رسان دانشگاه بوده است. ایشان با فعالیت‌های خیرخواهانه خود و با دلسوزی در بسیاری از مراحل کاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون، یاری‌رسان این دانشگاه بوده و بنده و تمامی مجموعه همکاران در بخش‌های مختلف دانشگاه، قدردان زحمات‌شان هستیم.

گفتنی است مشهدی حبیب باغبان‌آزاد از زمان تأسیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون تا به امروز همواره در کنار این مجموعه بوده است و در جهت رشد این دانشگاه، با از خود گذشتگی‌، تلاش‌های زیادی را داشته است.

دیدار صمیمانه اعضا هیئت رئیسه دانشگاه سلمان فارسی کازرون با یکی از خادمان پیشکسوت دانشگاه در کازروندیدار صمیمانه اعضا هیئت رئیسه دانشگاه سلمان فارسی کازرون با یکی از خادمان پیشکسوت دانشگاه در کازرون