ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 294   |  دفعات بازدید : 2391   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

روح و کالبد یک جامعه پویا نیروی انسانی متفکر و خلاق است

20 مهر, 1395
روح و کالبد یک جامعه پویا نیروی انسانی متفکر و خلاق است
فرماندار کازرون در مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه سلمان فارسی گفت: روح و کالبد یک جامعه پویا قطعا زیرساختش را نیروی انسانی متفکر و خلاق رقم می زند که آن هم دانشجو و افراد تحصیل کرده هستند
سید کمال علوی در جمع دانشجویان جدیدالورود دانشگاه سلمان فارسی کازرون ضمن تسلیت ایام محرم و همچنین تبریک روز جهانی معلم، ورود دانشجویان جدید را به دانشگاه سلمان فارسی کازرون تبریک گفت.
وی اظهار داشت: محرم و عاشورا، خودش یک دانشگاه به تمام معناست. دانشگاهی که از دل آن آزادگی و آزاد مردی، شجاعت، شهامت، ایثارگری و ایستادگی در تمام اعتقادات یک انسان آزاده را، همه درک می کنیم و می فهمیم.
وی به دانشجویان جدیدالورود توصیه کرد که: از قیام امام حسین و حضرت اباالفضل عباس، برادران از باب ایثارگری و وفاداری و خواهران از حضرت زینب(س)، درس بگیرند.
فرماندار کازرون در خصوص ویژگی های دانشجو بیان داشت: دانشجو همیشه مطالبه گر هست چه بهتر که مباحث علمی را با بحث مطالبه گری دنبال کنیم. روح و کالبد یک جامعه پویا قطعا زیرساختش را نیروی انسانی متفکر و خلاق رقم می زند که آن هم دانشجو و افراد تحصیل کرده هستند. ضرورت دارد که روحیه مطالبه گری ، روحیه نقد و انتقاد در جامعه از عملکرد مسئولین ارائه راهکارها جهت اصلاح امور از بطن دانشگاه برخاسته شود و در دستور کار مسئولین قرار بگیرد. قطعا یکی از مسیرهایی که دانشجویان دنبال خواهند کرد پیشنهاد در جهت اصلاح امور است. که این پویایی، نشاط و خلاقیت در دانشجویان وجود دارد.
علوی اظهار داشت: باید سعی کرد محیط دانشگاه را سیاسی نکنیم هر چند دولت با تمام تلاش خودش ایجاد فضای باز سیاسی را به عنوان یکی از دست آوردهای خودش دانسته است ضرورت دارد که دانشجو سیاسی باشد اما سیاست زده نباشد. زیرا در این صورت از هدف اصلی علم و دانش و از علم اندوزی دور می شویم و مسیر واقعی دانشگاه که از ابتدا ترسیم کردیم؛ فراموش می شود .
وی خاطر نشان کرد: در کشوری زندگی می کنیم که در شرایط کنونی در اوج اقتدار است . ایران عزیز امروز در بین تمام کشورها،  حداقلش در خاورمیانه و بعضا کشورهای دنیا در اوج اقتدار به سر می برد به لحاظ امنیت و آرامشی که بر مملکت حاکم است. شما اگر نگاهی به کشورهای اطراف داشته باشید؛ شرایط بحرانی آنها را می بینید و جزیره ی امنی که در کنار یک آتش عظیمی با صلابت ایستاده. این نشان دهنده اقتدار و صلابت این نظام به خاطر داشتن رهبری فرزانه و وجود نیروهای نظامی و انتظامی،  سربازان گمنام امام زمان و دولت قوی و مقتدر و توانمند است.
نماینده عالی دولت در شهرستان گفت: فضای باز سیاسی، توجه به نخبگان و ثبات مدیریت را در این دولت شاهدیم. ثبات در مدیریت و ثبات در تیم دولت یکی از شاخص های بارز این دولت است. همچنین استفاده از نخبگان و فرهیختگان و سپردن امور به دست کسانی که واقعا اهل این کار هستند.
وی با تشریح مسائل روز جهانی گفت: اگر امروز نگاه بکنیم  نگاه دنیا به ایران یک نگاه متفاوت است . امروز تمام کشورهای دنیا تمایل به ارتباط و مراوده با مملکت ما را دارند. که این نشانه عملکرد خوب دولت است. در عرصه بین المللی در فرآیند برجام تحت نظارت مقام معظم رهبری، دولت توانست با اقتدار کامل با حفظ دست آوردهای دانشمندان عزیز هسته ای به دنیا ثابت بکند و ایران را به عنوان یک کشور هسته ای به کشورهای مخالف فرایند هسته ای ایران بشناساند در حالی که قطعنامه های ظالمانه ای علیه ایران به تصویب رساندند. اما تیم توانمند دیپلماسی تحت نظر مقام معظم رهبری، توانست با یک توافق عزتمند هسته ای، هر چند نواقصی صورت گرفته و بد عهدی هایی هم از آمریکای خبیث دیدیم و شاهدش هستیم که هنوز به عهد خودش عمل نکرده، اما ما به دنیا ثابت کردیم تعامل و گفت و گو هستیم و اهل جنگ نیستیم.
علوی در پایان اظهار داشت: ایران در مرام و رفتارش بر اساس آیین دین مبین اسلام، همیشه اهل صلح و دوستی و مودت بوده و این را در بحث مذاکرات هسته ای به دنیا ثابت کردیم. این یکی از دستاوردهای ارزشمند دولت در عرصه بین المللی بوده که امروز راه هایی برای دنیا ترسیم کرده است که برای حل مسائل پیچیده، مناقشات پیچیده بین المللی،  به جای جنگ  می شود از گفت و گو، تعامل و منطق استفاده کرد.
روح و کالبد یک جامعه پویا نیروی انسانی متفکر و خلاق استروح و کالبد یک جامعه پویا نیروی انسانی متفکر و خلاق است