ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 577   |  دفعات بازدید : 1598   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

سمینار توجیهی مشترک دانشگاه سلمان فارسی و آموزش و پرورش شهرستان کازرون در نحوه پذیرش و معرفی رشته های بدون آزمون برگزار گردید

28 فروردین, 1398

در راستای اجرای برنامه های کارگروه تقویت و برنامه ریزی دوره های بدون آزمون دانشگاه سلمان فارسی کازرون، روز دوشنبه 26 فروردین سمینار مشترکی با آموزش و پرورش شهرستان کازرون در سالن علامه دوانی برگزار شد. در این نشست که با استقبال مسئولان آموزش و پرورش، مدیران مدارس، دبیران، مشاوران و جمعی از دانش آموزان علاقمند مواجه بود، نحوه پذیرش داوطلبان در رشته های بدون آزمون در سال 98 که از طریق بررسی سوابق تحصیلی صورت میگیرد، تشریح گردید و مورد تبادل نظر قرار گرفت.در ابتدا دکتر ابوذر خسروی با اشاره به موفقیتهای فارغ التحصیلان این دانشگاه در مقاطع بالاتر تحصیلی، ترویج بومی گزینی و جذب داوطلبان مستعد شهرستان کازرون و منطقه را برای ادامه تحصیل در دانشگاه سلمان فارسی از اولویتهای اصلی این دانشگاه در سال تحصیلی آینده برشمرد. درصد بالای قبولی در رشته های مختلفمهندسی، علوم انسانی و علوم پایه در کنکور کارشناسی ارشد،  توفیقاتی که فارغ التحصیلان این دانشگاه در مقاطع بالاتر در دانشگاههای مطرح کشور به نمایش گذاشتند، کسب رتبه 1 کنکور کشوری در رشته انفورماتیک پزشکی و توانمندیهای علمی اساتید این دانشگاه از جمله مواردی بود که توسط معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه سلمان فارسی معرفی گردید.

در ادامه این سمینار معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهرستان کازرون، ضمن اشاره به افزایش تعامل موجود بین دانشگاه سلمان فارسی و آموزش و پرورش شهرستان از مهرماه 97، روند ادامه تحصیل و پذیرش دانش آموزان کازرون در مقاطع آموزش عالی و شیوه جدید پذیرش از طریق سوابق تحصیلی را مورد بررسی و تحلیل قرار داد.

همچنین مدیران گروههای علوم مهندسی، فیزیک، ریاضیات و کاربردها و معاون و مدیر امور آموزش دانشگاه با حضور در یک پنل مشترک به معرفی رشته هایی  پرداختند که در سال تحصیلی 99-98 از طریق بررسی سوابق تحصیلی در دانشگاه سلمان فارسی دانشجو می پذیرند.مدیر امور آموزشی دانشگاه مراحل و چگونگی شرکت داوطلبان در رشته های بدون آزمون را تشریح نمود و در پایان نیز پرسش و پاسخ بین حاضرین در جلسه و اعضای این پنل انجام شد.

شایان ذکر است از سال تحصیلی 99-98 داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه سازمان سنجش، درفرایندبررسیوپذیرشرشته هایی که بدون کنکور و با بررسی سوابق تحصیلی در دانشگاههای مختلف دانشجو میپذیرند، قرار گیرند. دانشگاه سلمان فارسی کازرون در کنار رشته های مختلف این دانشگاه که توسط آزمون سراسری دانشجو می پذیرد، در چهار رشته علوم مهندسی، فیزیک، فیزیک مهندسی و ریاضی با این شیوه جدید و بررسی از طریق سوابق نیز در سال تحصیلی آینده به جذب داوطلبان علاقمند و مستعد می پردازد.