یکشنبه ، 19 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 343   |  دفعات بازدید : 2583   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

سومین جشن بزرگ ازدواج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی برگزار شد

06 اردیبهشت, 1396
سومین جشن بزرگ ازدواج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی برگزار شد

سومین جشن بزرگ ازدواج دانشجویی با حضور 48 زوج دانشجوی دانشگاه سلمان فارسی کازرون عصر دوشنبه در سالن نصرالله مردانی اداراه ارشاد برگزار شد.

در این مراسم باشکوه که با حضور زوج های دانشجو و خانواده های آنان، دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی، امام جمعه محترم کازرون، اساتید و مسئولان دانشگاه برگزار شد برنامه های متنوعی اجرا شد.

در ابتدای برنامه دکتر فرهاد براتی رئیس دانشگاه سلمان فارسی ضمن عرض خوشامد و خیرمقدم به زوج های جوان دانشجو و خانواده های محترم آنها، از حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه محترم کازرون به خاطر نگاه ویژه ای که به دانشجویان دارد و حضورشان در این جشن تشکر کردند.

براتی ضمن عرض تبریک به مناسبت عید مبعث گفت: جای بسی مسرت و خوشحالی است که دانشگاه سلمان فارسی در این شب فرخنده و در آستانه این عید بزرگ بار دیگر توفیق میزبانی شما زوج های عزیز دانشجو را پیدا کرد و توانست این محفل مبارک را تدارک ببیند تا آغازی باشد مبارک و میمون برای پیمودن این مسیر زندگی مشترک.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی اظهار داشت: ازدواج اولین سنگ بنای تشکیل خانواده و بالطبع جامعه و اجتماع است؛ بنابراین صعود و سقوط جامعه ارتباط مستقیم با این بنیان اساسی دارد. لذا نباید و نمی توان با دید سهل انگارانه به آن نگریست.

فرهاد براتی خطاب به زوج های دانشجو بیان داشت: شما امروز وارد مرحله تازه ای از یک زندگی جدید می شوید که اقتضائات خاص خودش را دارد. و دیگر نمی توانید نسبت به رویدادهایی که پیرامون شما اتفاق می افتد بی توجه باشید. یکی از اساسی ترین ملزومات حیات بشری مساله اقتصاد است. زندگی به آب و نان نیاز دارد. بنابراین رفاه شما، خانواده شما و فرزندان شما در گرو توسعه و پیشرفت کشور بویژه پیشرفت اقتصادی کشور است.

وی خطاب به دانشجویان و به ویژه زوج های جوان گفت: شما به عنوان دانشجو و قشر برگزیده جامعه، مسئولیت سنگینی در قبال کشورتان دارید. وظیفه دارید با تحقیق و مطالعه، مسئولانه و مدبرانه در تمام عرصه های اجتماعی و سیاسی حضور پیدا کنید. و انتخابات یکی از این عرصه هاست که ان شاءالله هدف ما باید تحقق حماسه حضور پرشور مد نظر مقام معظم رهبری باشد.

براتی با بیان اینکه در چند سال اخیر در سایه تدابیر مقام معظم رهبری (ادام اله عزه) و تلاش های مدبرانه دولت محترم دستاوردهای بزرگی به دست آمده است گفت: یکی از این دستاوردها امکان تعامل سازنده با جهان و تامین منافع اقتصادی کشور می باشد.

وی اظهار داشت: تحقق شعار سال و رونق تولید و اشتغال پایدار جز با سرمایه گذاری و جذب سرمایه های خارجی ممکن نخواهد بود و این سرمایه گذاری در سایه ثبات و آرامش سیاسی و اقتصادی امکان پذیر است، که امیدواریم آرامش و ثبات کنونی در سایه اقدامات و تلاش های دولت خدمتگزار در آینده نیز ادامه یابد و کاستی های موجود در سایه عقل و تدبیر به تدریج رفع و ایران اسلامی به آینده ای که سزاوار آن است نائل گردد.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی در پایان برای زوج های جوان دانشجو و خانواده های آنها آرزوی سلامتی کرد.

سخنرانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه محترم کازرون، موسیقی سنتی، عقد نمادین یکی از زوجین و تقدیر از زوج های جوان از دیگر برنامه های این جشن بود.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی به دو نفر از زوجین که مهریه آنها دوازده شاخه گل بود، هزینه رفت و برگشت یک سفر مشهد هدیه دادند.

جشن ازدواج دانشجویی با هدف ترویج فرهنگ ازدواج و تشویق جوانان به ازدواج و حمایت از آنها و ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی از سه سال پیش در دانشگاه سلمان فارسی و به صورت سالانه برگزار می شود.