ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 230   |  دفعات بازدید : 3598   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

سی و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور، در مرحله دانشگاهی برگزار شد

13 اسفند, 1394

سی و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور، در مرحله دانشگاهی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.

در این مسابقات که در شش بخش شفاهی، کتبی، پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری برگزار شد، در مجموع حدود 80 نفر از دانشجویان این دانشگاه در بخش های مختلف آن نام نویسی کردند.

دانشجویان شرکت کننده در مرحله دانشگاهی مسابقات سراسری قران کریم در بخش امتحان کتبی به صورت هماهنگ با دانشجویان سراسر کشور در روز دوشنبه10 اسفندماه به رقابت پرداختند. مسابقات بخش شفاهی هم همزمان با بخش کتبی در نمازخانه دانشگاه برگزار شد.

مسابقات تلاوت ترتیل و تحقیق برادران و خواهران با حضور داورانی از شهرستان نیز در روز های یک شنبه و چهارشنبه به ترتیب برای خواهران و براداران شرکت کننده برگزار و نفرات برتر مشخص شدند.

فاطمه راسخی
یکشنبه, 16 اسفند,1394 08:07 ق.ظ
پیامبر گرامی (ص) می فرمایند : خانه های خود را با تلاوت قرآن نورانی کنید.