ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 181   |  دفعات بازدید : 3188   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

ششمین یادواره شهدای گمنام و مفقودالاثر شهرستان کازرون به همت بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در این دانشگاه برگزار شد.

16 اسفند, 1393

حجت‌الاسلام کاظم سلیمانی استاد حوزه و دانشگاه سه‌شنبه‌ عصر در آیین باشکوه ششمین یادواره شهدای گمنام و جاویدالاثر کازرون که با حضور جمعی از خانواده‌های معظم شهدا، دانشجویان و اساتید در دانشگاه سلمان فارسی این شهر برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، گفت: در دوران دفاع مقدس دشمنان با بهره‌گیری از تمام امکانات روز دنیا از هر طرف به کشورمان یورش آوردند تا بتوانند جمهوری اسلامی را نابود کنند.

وی اظهار داشت: در آن برهه حساس شهدا با معرفت عمیقی که داشتند به وظیفه خود عمل کردند و با امکانات کم و ناچیزی که در اختیار داشتند در مقابل دنیای استکبار تا دندان ‌مسلح ایستادگی کردند.

این استاد حوزه تصریح کرد: امروزه شکل خط مقدم جبهه عوض‌ شده و دشمنان بدون صدا و چراغ خاموش با استفاده از فضای مجازی به جنگ ما آمده‌اند و در پی دگرگونی و هجمه به افکار جوانان و نوجوانان کشورمان هستند.

وی متذکر شد: امروزه همگان باید در برابر تخریب و هجمه دشمنان به وظیفه خود عمل کنیم و مانند شهدا به وعده الهی باور داشته باشیم.

در حاشیه این برنامه باشکوه، دانشجویان بسیجی دانشگاه سلمان فارسی کازرون غرفه‌هایی با هدف ارائه سبک زندگی حضرت فاطمه الزهرا (س) و آشنایی با فرماندهان شهدا برپا کرده بودند.

از دیگر برنامه های این مراسم می توان به مداحی و همچنین روایتگری توسط سرهنگ اوجی از یادگاران دفاع مقدس، نجوا با شهدا و پخش کلیپ اشاره کرد.

یادواره 103 شهید گمنام و مفقودالاثر کازرون با اهدای جوایز به خانواده‌های معظم شهدا به پایان رسید.