ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 366   |  دفعات بازدید : 2824   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

شور بندگی و زمزمه عاشقانه "الهی العفو" دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در شب های قدر

29 خرداد, 1396

دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در شب  های قدر با حضور در نمازخانه دانشگاه ندای "الهی العفو" سر دادند.

مراسم معنوی شب های پرخیر و برکت شب های قدر و ویژه برنامه شهادت حضرت علی (ع) به همت بسیج دانشجویی دانشگاه، با همکاری و حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی و با حضور دانشجویان، کارکنان و تعدادی از اساتید در نمازخانه دانشگاه برگزار شد.

دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی در شب های قدر و شب شهادت حضرت علی(ع) با حضور در نمازخانه دانشگاه به راز و نیاز مشغول شدند و با طلب عفو و بخشش گناهان از پروردگار ظهور حضرت حجت را خواستار شدند.

حجت الاسلام قهرمانی در مراسم شب های قدر در خصوص فضائل امام علی(ع) به سخنرانی پرداخت و همچنین در راستای فضیلت شب های قدر و اعمال و دعاهای ویژه این شب ها سخن گفت.

همچنین کربلایی محمدعلی علی اکبری و کربلایی مسعود شهری به مدح و  ذکر مصیب اهل بیت (ع) پرداختند.

قرائت قرآن، دعای جوشن کبیر، زیارت امام حسین (ع)، ابوحمزه ثمالی و نماز ویژه شب های قدر و  قرآن بر سر گرفتن از دیگر برنامه های شب های قدر دانشگاه سلمان فارسی بود.

همه دانشجویان و شرکت کنندگان در مراسم شب های قدر سحری را مهمان سفره مولاالموحدین علی (ع) بودند.