یکشنبه ، 19 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 364   |  دفعات بازدید : 3060   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

متن پيام تقدير و تشكر دكتر محمد فرهادي وزير علوم ،تحقيقات وفناوري خطاب به دانشگاهيان كشور

02 خرداد, 1396

استادان فرهيخته، دانشجويان عزيزو همكاران گرامي

خداوند بزرگ و بخشنده بخشايشگر را صميمانه و خاضعانه سپاس مي گوييم كه به مدد دستاوردهاي شكوهمند نظام جمهوري اسلامي و حاكميت مردم سالاري ديني در كشور، هرروز شاهد خلق صحنه هاي بسيار مهم و اساسي فرهنگي ،اجتماعي وسياسي در ايران عزيزمان هستيم .

ميدان حضور و خلق حماسه بي نظير دوازدهمين دوره انتخاب رياست جمهوري و پنجمين دوره انتخابات  اعضاي  شورا هاي  شهر و روستا يكي از بهترين برگ هاي افتخار  ومباهات ملي ماست  كه در آخرين روز هاي ارديبهشت رقم خورد  و باعث  تعالي  وعظمت ايران در عرصه هاي داخلي  و بين المللي  گرديد.

بي گمان حضور موثر و هوشمندانه دانشگاهيان كشور، ايفاي نقش بسيار مهم و روشنگرانه در ايجاد نشاط و افزايش مشاركت اجتماعي سياسي و تبيين مواضع اصولي براي مردم شريف  جاي تقدير و امتنان فراوان  دارد. اين حضور و همراهي متعهدانه و آگاهي بخش، از حسن اعتماد ملت بزرگ ما به جامعه ارجمند دانشگاهي و استادان فرزانه و همچنين اميد به آينده  جوانان خويش نشان دارد. مردم هوشمند و خردورز ايران اسلامي در اين انتخابات اقتدار ملي و عزت    بين المللي جمهوري  اسلامي  ايران عزيز را با تدبير و اميد  به درخشش كشور در حوزه هاي علمي، اقتصادي، فرهنگي و سياسي  تضمين  كردند.

اين باور قلبي  ماست  كه انتخابات در ايران  نشانه عيني  وعملي  مردم سالاري  ديني  است  و شركت  در اين صحنه هاي غرور آفرين، حق تعيين  سرنوشت امروز خود و نسل هاي آينده از طريق راي دادن و انتخابي آگاهانه در عمل به  استيفاي حقوق شهروندي، شركت فعال در انتخابات عمل به منويات مقام معظم رهبري هست كه بارها وبارها بر حضور حداكثري مردم هميشه در صحنه ايران تاكيد فرموده اند و انتخاب عالي ترين مقام  اجرايي كشور با پشتوانه ملت ، سبب تقويت برنامه هاي دولت تدبير واميد خواهد شد .

اينجانب با سپاسگزاري از پيشگاه پروردگار حكيم ومهربان، لازم مي دانم  ضمن تبريك اين حضوروحماسه ملي به مردم شريف ايران، از شما نخبگان وفرهيختگان صميمانه تشكر و قدرداني نمايم .اميدوارم دولت پرتلاش و رييس محترم جمهوري با بهره مندي  از دانش وتوان علمي وعملي دانشگاهيان، زمينه تحقق خدمت  رساني برخاسته از علم وانديشه، عقلانيت و برنامه ريزي را فراهم نمايد.

محمد فرهادي

30ارديبهشت 1396

راسخی
جمعه, 05 خرداد,1396 02:31 ب.ظ
انتخابات يكى از آزمونهاى بزرگ ملت ايران در مقابل چشم دشمنان است.انتخابات آبروى ملى ماست.