ﺳﻪشنبه ، 28 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 183   |  دفعات بازدید : 5173   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

19 اسفند, 1393
مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، مرکز مشاوره فعال کشوری شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون  مرکز مشاوره فعال کشوری در سال 1393 شد.

ارائه خدمات مشاوره و روان درمانی و اجرای طرح های مختلف در مرکز مشاوره دانشگاه دانشگاه سلمان فارسی کازرون، باعث کسب مقام مرکز مشاوره فعال کشوری در سال 1393 در بین مراکز مشاوره دانشگاه های تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد.

در بیست و ششمین گردهمایی رؤسای مراکز مشاوره دانشجویی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی که در دانشگاه شیراز برگزار شد، از مرکز مشاوره دانشگاه دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با اهداء لوح تقدیر و تندیس، به عنوان “مرکز مشاوره فعال کشوری در سال ۱۳۹۳ ” در بین مراکز مشاوره دانشگاه های تحت پوشش وزارت علوم تقدیر شد.

در بخشی از این حکم که به امضای معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان و سرپرست مرکز مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان رسیده، آمده ضمن قدردانی و ارج نهادن به تلاش های ارزنده رئیس و همکاران محترم آن مرکز در ارائه خدمات رواشناختی به دانشجویان عزیز کشور، بدینوسیله آن مرکز را به عنوان مرکز مشاوره فعال کشوری در سال 1393 برمی گزیند.