شنبه ، 18 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 200   |  دفعات بازدید : 4307   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

موافقت وزارت نیرو با طرح پیشنهادی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

25 خرداد, 1394

وزارت نیرو با طرح پیشنهادی دانشگاه سلمان فارسی در خصوص شیرین سازی آب دریا موافقت کرد.

دکتر پولادی در سفر وزیر محترم نیرو به شهرستان کازرون دو طرح استفاده از انرژی زمین گرمایی و شیرین سازی آب دریا را به ایشان پیشنهاد دادند که با طرح شیرین سازی آب دریا موافقت به عمل آمد و دستور بررسی طرح استفاده از انرژی زمین گرمایی از طرف وزیر نیرو داده شد.

پولادی در پیشنهاد خود به وزارت نیرو آورده است: از آنجا که شیرین سازی آب دریا به اقتصادی ترین صورت و ارزان ترین راه ممکن جزو آرزوهای بشری است، پژوهشکده نانو فناوری و مواد پیشرفته و انرژی های تجدیدپذیر این دانشگاه آماده است تا با به کار بردن روش های جدید از جمله عامل دار کردن نانو لوله های کربنی و به کارگیری آنها در این امر و همچنین استفاده از سنگ کربنات کلسیم قدمی در امر شیرین سازی آب دریا بردارد.

حمیدرضا جانباز رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در پاسخ به نامه سرپرست دانشگاه سلمان فارسی  طی نامه ای، موافقت شرکت آب و فاضلاب با ارسال طرح پیشنهادی را اعلام کرد.

در این نامه  خطاب به سرپرست دانشگاه آمده است: ضمن تشکر از تلاش و اهتمام جناب عالی و سایر همکاران فرهیخته ی آن دانشگاه در چاره اندیشی یرای رفع نیازها و مشکلات وزارت نیرو، از آن دانشگاه محترم تقاضا دارد طرح کامل پیشنهادی اشاره شده برای نمک زدایی آب دریا به روش عامل دار ساختن نانو لوله های کزبنی و استفاده از کربنات کلسیم را تهیه و یک نسخه از آن را برای بررسی و اعلام نظر نهایی ارسال دارند.

برآورد اولیه این طرح در حدود دو میلیارد و هفتصد میلیون ریال می باشد.

مهران طاهری
ﺳﻪشنبه, 26 خرداد,1394 12:05 ب.ظ
از جناب آقای دکتر پولادی به خاطر قدم برداشتن در راه کمک به نیاز اصلی کشور و همچنین به خاطر افزودن اعتبار به دانشگاه سپاس گذارم.با تشکر از زحمات جنابتان