جمعه ، 24 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 33   |  دفعات بازدید : 5887   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

نخستين گفتمان بين رشته¬ای روان شناسی و زبان وادبيات فارسی برگزار شد

02 آبان, 1391

نخستين گفتمان بين رشته­ای روان شناسی و زبان وادبيات فارسی برگزار شد

نخستين گفتمان بين رشته­ای روان شناسی و زبان وادبيات فارسی تحت عنوان «عرفان و راهبردهای آن در درمان افسردگی» به مناسبت هفته سلامت و روان به همت انجمن علمی روانشناسی و هسته علمی روان شناسی بسيج دانشجويی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در اين دانشگاه برگزار شد.

در اين برنامه که يکشنبه بيست و نهم مهرماه در سالن اجتماعات دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد، دکتر خيرالله محمودی عضو هيأت علمی بخش زبان و ادبیات فارسی  با اشاره به رابطه ی بين عرفان اسلامی و مشکلات روانشناختی مانند افسردگی، اضطراب و... تأکيد کرد : منشأ بروز مشکلات روانی دور شدن فرد از« خود حقيقی » می باشد .

وی در ادامه با اشاره به اشتراک و تفاوت عرفان و مکاتب روان شناسی خاطر نشان کرد : هر دو ديدگاه عرفان و روان شناسی به دنبال شناساندن « خود » فرد با او هستند با اين تفاوت که ديدگاه های روان شناختی غرب گرا به دنبال« خود واقعی و غربی » هستند اما عرفان به دنبال کشف و شناسايی « خود حقيقی » است .

محمودی توضيح داد : « خود واقعی و غربی » يعنی خودی که در طول زندگی کشف شده و ماهيت يافته است امام « خود حقيقی » يعنی خودی که فرد بايد آن طور باشد و مشخص کننده حقيقت هستی يک انسان و جايگاه حقيقی به شمار می رود.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه سلمان فارسی کازرون با بيان چگونگی حل مشکلات روانی بر انسان ها تأکيد کرد: اگر انسان بتواند از هر مرحله علم به حقيقت به مرحله ی يقين و باور نسبت به حقيقت خود برسد بسياری از مشکلات روان شناختی به وجود نمی آيد يا حل می شود.

استاد برجسته ادبيات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون ضمن اشاره به جايگاه دين در مسائل روان شناختی تصريح کرد: دين ما سرشار از مفاهيم روان شناختی است که روانشناسان و دانشجويان بايد از آن بهره جويند.

در ادامه برنامه خانم صادق زاده عضو هيأت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون با اشاره به وجود رابطه بين رشته ی روان شناسی وادبيات فارسی گفت: اين جلسه آغازی است برای برگزاری سلسله نشست های بين رشته ای که در دانشگاه سلمان فارسی برگزار خواهد شد.

در پايان برنامه به دانشجويان برتر مسابقات هفته سلامت جوايزی اهدا شد.

پرویز زمانی
پنجشنبه, 11 آبان,1391 11:11 ب.ظ
باعث افتخار است که اخبار فعالیت های انجم علمی روانشناسی را در سایت دانشگاه گذشته اید. با تشکر