یکشنبه ، 19 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 195   |  دفعات بازدید : 3233   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

نخستین نشست هم اندیشی و هم افزایی روسای دانشگاه های دانشگاههای صنعتی شیراز، سلمان فارسی، فسا، داراب

12 خرداد, 1394

نخستین نشست هم اندیشی و هم افزایی روسای دانشگاه های عضو هیات امنای مشترک دانشگاههای صنعتی شیراز، سلمان فارسی، فسا، داراب به میزبانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در روز سه شنبه 5 خرداد ماه برگزار گردید.

ضمن جلسات این نشست مسائل مورد توجه دانشگاههای فوق الذکر در زمینه ی هماهنگی در اجرای حسابداری تعهدی، لزوم انجام فعالیت های هدفمند در راستای سیاست های کلی ابلاغی از جانب وزارت متبوع، پرهیز از موازی کاری و سایر مسائل مورد نیاز بحث و تبادل نظر به عمل آمد.

همچنین روسای دانشگاههای یادشده ضمن بازید از پردیس دانشگاه سلمان فارسی پیشرفت های حاصله را مورد تقدیر قرار دادند.

قابل ذکر است که نشست هم اندیشی و هم افزایی روسای دانشگاههای فوق الذکر به طور دوره ای در سایر دانشگاهها هر سه ماه یکبار برگزار خواهد شد.

هیات امنا عالی ترین ارگان تصمیم گیری دانشگاههای کشور می باشد که تصمیمات آن با حضور وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری و اعضای آن لازم الاجرا و متبوع می باشد.