شنبه ، 18 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 575   |  دفعات بازدید : 1264   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

هیئت رئیسه دانشگاه با امام جمعه محترم کازرون به مناسبت سال نو دیدار کردند

20 فروردین, 1398
هیئت رئیسه دانشگاه با امام جمعه محترم کازرون به مناسبت سال نو دیدار کردند

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون دکتر انوشیروان غفاری‌پور به همراه دیگر اعضای هیات رئیسه دانشگاه به مناسبت سال نو با حضور در دفتر نماینده محترم ولی فقیه در شهرستان و امام جمعه کازرون با وی دیدار کردند و سال نو را به ايشان تبريك و تهنيت گفتند.

در این دیدار صمیمانه حجه السلام و المسلمین خرسند ضمن تشکر از هیات رئیسه دانشگاه سلمان فارسی با آرزوی توفیق، فرا رسیدن سال جدید را به ریاست، کارمندان، اساتید و دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی تبریک گفتند.

در ادامه دکتر غفاری‌پور خبر تصویب عدم حذف تدریجی دانشکده‌های علوم پایه و هنر دانشگاه توسط هیئت امنا و بعضی از دیگر پیشرفت های دانشگاه را به اطلاع امام جمعه شهرستان رساندند که با اظهار مسرت ایشان همراه شد. در این جلسه برای رفع بعضی از مشکلات موجود در دانشگاه نیز هم‌فکری و رایزنی شد که امید است در آینده نزدیک شاهد نتایج عملی آن باشیم.

در پایان نماز ظهر و عصر به امامت حجه الاسلام و المسلمين خرسند در دفتر ایشان برگزار گردید.