چهارشنبه ، 2 تیر ، 1400

کد خبر: 741   |  دفعات بازدید : 554   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پارکینگ 7500 مترمربعی پردیس دانشگاه سلمان فارسی، آماده اجرای عملیات آسفالت شد

14 تیر, 1399
پارکینگ 7500 مترمربعی پردیس دانشگاه سلمان فارسی، آماده اجرای عملیات آسفالت شد

با اتمام مراحل پیش از آسفالت در محوطه پارکینگ پردیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، این پارکینگ آماده اجرای عملیات آسفالت شد.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، پارکینگ پردیس این دانشگاه با وسعت 7500مترمربع در قسمت ورودی این مجموعه دانشگاهی احداث گردیده و گنجایش بیش از 260 خودرو را دارد. از ابتدای سال جاری عملیات خاکبرداری، خاکریزی، تسطیح، اجرای جدول و تک‌لبه‌ی این محوطه آغاز گردید و در حال حاضر با اتمام این مراحل، آماده اجرای عملیات زیرسازی و آسفالت می‌باشد.
گفتنی است علاوه بر فعالیت‌های عمرانی در محوطه پارکینگ، کارگاه‌های دیگری نیز در پردیس فعال هستند که از جمله آنها می‌توان به کارگاه‌های احداث خوابگاه 340 نفره خیّرساز دختران، ساختمان دانشکده علوم پایه، بازارچه دانشجویی، سلف‌سرویس و محوطه‌سازی و راهسازی اشاره کرد.
در این گزارش تصویری، به مرور بخشی از فعالیت‌های جاری در محوطه پارکینگ پردیس می‌پردازیم.

پارکینگ 7500 مترمربعی پردیس دانشگاه سلمان فارسی، آماده اجرای عملیات آسفالت شدپارکینگ 7500 مترمربعی پردیس دانشگاه سلمان فارسی، آماده اجرای عملیات آسفالت شدپارکینگ 7500 مترمربعی پردیس دانشگاه سلمان فارسی، آماده اجرای عملیات آسفالت شدپارکینگ 7500 مترمربعی پردیس دانشگاه سلمان فارسی، آماده اجرای عملیات آسفالت شدپارکینگ 7500 مترمربعی پردیس دانشگاه سلمان فارسی، آماده اجرای عملیات آسفالت شدپارکینگ 7500 مترمربعی پردیس دانشگاه سلمان فارسی، آماده اجرای عملیات آسفالت شد