یکشنبه ، 19 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 360   |  دفعات بازدید : 2255   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

01 خرداد, 1396

میزان رای ملت است. امام خمینی( ره)

سپاس خداوند بی همتا را که در سی و هشتمین سال پیروزی انقلاب اسلامی شاهد برگزاری انتخاباتی عظیم و پرشور با حضور تمامی اقشار فهیم ایران عزیزمان بودیم.

بار دیگر مردم ما نشان دادند که مسیر پیشرفت و ترقی کشور از گذرگاه عقلانیت و تدبیر می گذرد. حضور امواج خروشان ملت در پای صندوق های رای در روز جمعه بیست و نهم اردیبهشت و ثبت برگ زرین دیگری در تاریخ پرافتخار ایران اسلامی مهر تاییدی بود بر حرکت نظام مقدس جمهوری اسلامی بر مدار مردم سالاری دینی.

اینجانب ضمن تبریک این حماسه عظیم و حضور حداکثری به محضر مقام معظم رهبری، ملت بزرگ ایران، اساتید، کارکنان و دانشجویان محترم دانشگاه سلمان فارسی انتخاب مجدد جناب حجت السلام و المسلمین آقای دکتر حسن روحانی را به عنوان دوازدهمین رئیس جمهور ایران اسلامی تبریک عرض نموده، سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی را از درگاه احدیت مسالت دارم.

دکتر فرهاد براتی

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون

30 اردیبهشت ماه نود و شش

پیام دکتر فرهاد براتی به مناسبت برگزاری باشکوه دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوریپیام دکتر فرهاد براتی به مناسبت برگزاری باشکوه دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری