ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 315   |  دفعات بازدید : 2379   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

16 آذر, 1395
پیام رئیس دانشگاه سلمان فارسی به مناسبت روز دانشجو

16 آذر، یادآور هجوم وحشیانه رژیم منحوس پهاوی به ساحت مقدس دانشگاه و به شهادت رساندن سه تن از دانشجویان آزاده دانشگاه تهران در حمایت از اربابان آمریکایی و انگلیسی خویش است.

دانشجویانی که در آن زمستان سرد استبداد که بسیاری از مدعیان مبارزه به پستوهای یاس و ناامیدی فرورفته بودند فریاد خون سردادند و طلسم وحشت را شکستند و هیمنة رژیم را زیر سوال بردند.

گرامی داشت 16 آذر و روز دانشجو در حقیقت تکریم روحیه آزادی خواهی، استبدادستیزی و نماد خروش عدالت خواهی جنبش دانشجویی و مظهر از خود گذشتگی، پایداری و رادمردی دانشجویان این مرزو بوم است.

آنانی که برای غلبه بر سیاهی استبداد و استکبار، با خون خود چراغ ها برافروختند تا رهنمای آیندگان باشند و نام های نیکی در تاریخ جاودان.

اینک با گذشت بیش از 6 دهه از آن حادثه خونبار که اظهار نفرت و انزجار از دستگاه کودتای 28 مرداد سال 1332 بود، هر ساله برفروغ این روز و استواری آرمانهایش توسط فرزندان میهن ایران اسلامی  افزوده می شود.

این جانب ضمن تبریک این یوم الله فرخنده به شما دانشجویان عزیز که نقطه امید انقلاب و مایه تداوم آرمانهای شهدا، امام راحل ومقام معظم رهبری هستید، توفیق و سعادتمندیتان را در تعالی بخشی به حرکت نظام جمهوری اسلامی در مسیر عزت و پیشرفت از درگاه احدیت مسألت دارم.

دکتر فرهاد براتی

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون