چهارشنبه ، 2 تیر ، 1400

کد خبر: 266   |  دفعات بازدید : 3214   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

04 شهریور, 1395
پیام رئیس دانشگاه سلمان فارسی به مناسبت روز کارمند

همکاران ارجمندم: تلاش خالصانه و صادقانه شما آینه وظیفه شناسی و پژواک دانایی و تعهد است. نتیجه بذر تلاش و کوشش شما، درخت امیدی است که به بار می نشیند و نوید بخش آینده ای پرنشاط زیبا است. درود بر همت بلند‌تان، بدینوسیله ضمن تبریک روز کارمند به شما کارمندان متعهد و پویش گران گستره خدمت رسانی از زحمات و تلاشهای بیدریغ تان صمیمانه تقدیر و تشکر نموده، توفیق و سلامتی شما را از درگاه ایزد منان مسألت می‌نمایم.

دکتر فرهاد براتی

4 شهریورماه 95

راسخي
پنجشنبه, 04 شهریور,1395 12:25 ب.ظ
ضمن عرض تشكر از رئیس محترم "جناب آقای دكتر براتی" ، چهارم شهریور، روز كارمند را به همه همكاران خدوم، دلسوز و متعهد دانشگاه سلمان فارسی كازرون تبریك میگویم و از درگاه خداوند متعال براي همه آن بزرگواران آرزوی تندرستی، بهروزی و موفقیت روز افزون مسألت دارم.