جمعه ، 24 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 717   |  دفعات بازدید : 694   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

11 اردیبهشت, 1399

به نام خدا

فرارسیدن روز معلم، فرصت مغتنمی است برای ارج‌گذاری و پاسداشت گوشه‌ای از کرامت‌هایِ انسان‌هایی ارجمند و والا که با تلاش و صبوری، درهایی از دانش را به روی جویندگان علم و معرفت می‌گشایند. مردان و زنانی که رسولان علم و دانش هستند و در جای جای تاریخ توانسته‌اند با بسط و اعتلای اندیشه و فکر، بزرگترین جریان‌سازهای تاریخ باشند.  اگر نظامی از دانش در سرزمینی توفیقی به دست آورده باشد، بی‌شک این توفیق مرهون تلاش‌های معلم‌ها و اساتیدی است که توانسته‌اند امانت علم و دانش را به خوبی پاس داشته و به دست نسل‌های جوان‌تر بسپارند. در جامعه‌ی اسلامی ایران نیز، نهادی همچون دانشگاه که مهمترین وظیفه آن آموزش، پژوهش و تعالی فرهنگ است، به دلسوزی‌های معلم‌هایی تکیه داده و به ایستادگی‌ها و تلاش‌های متعهدانه‌ اساتیدی بالیده که چراغ دانش را در کلاس‌های درس روشن نگه داشته‌اند و بذر اندیشه را در ذهن پرسشگر جوانان این سرزمین کاشته و آن را بارور نموده‌اند.  اینجانب ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره‌ی استاد شهید، مرتضی مطهری، فرا رسیدن روز بزرگداشت مقام معلم را به کلیه معلم‌ها و اساتید محترمی که در صف اول امر آموزش و تربیت نسل جوان کشور هستند، تبریک عرض می‌نمایم. به ویژه فرا رسیدن این روز را به تمامی اساتید محترم دانشگاه سلمان فارسی کازرون که از بدو تأسیس این مرکز علمی تا کنون در این نهاد دانشگاهی تدریس کرده و رسالت بزرگ انتقال دانش به نسل جوان ایران اسلامی را عهده‌دار بوده‌اند، تبریک می‌گویم. همچنین از شما بزرگواران که در ایام ویژه شیوع این بیماری، مشکلات فراوان  آموزشی ناشی از آن را با درایت و سعه صدر و صبوری پشت سر می گذارید صمیمانه قدردانی می شود. امید است پس از پایان این بلیه، بتوانیم گوشه ای از زحمات شما عزیزان را جبران نماییم. صمیمانه آرزومندم این مجاهدین عرصه‌ی دانش، در مسیر ارزشمندی که در پیش گرفته‌اند همواره موفق و پیروز باشند؛ چراکه موفقیت آنها نه تنها مایه مباهات و غرور درخت تنومند علم است، بلکه تضمین کننده موفقیت نسل جوان و آینده‌سازان این سرزمین نیز هست.

دکترانوشیروان غفاری‌پور
رییس دانشگاه سلمان فارسی کازرون