جمعه ، 24 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 726   |  دفعات بازدید : 546   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

03 خرداد, 1399

بسمه تعالی

جوانان غیور، مردان و زنان پرامیدِ ایران زمین، چه در سنگر علم و دانش و چه در میدان‌های حماسه و نبرد، همواره بازوانی توانمند و استوار برای این سرزمین تاریخی بوده‌اند. بازوانی چنان توانمند و استوار که توانسته‌اند حماسه‌های سترگی همچون حماسه پندآموزِ آزادسازی خرمشهر را بر تارک تاریخ ثبت کنند.
حماسه آزادسازی خرمشهر در سوم خرداد سال ۶۱ که پس از گذشت ۵۷۵ روز اشغال این قطعه درخشان از خاک ایران صورت پذیرفت، درس بزرگی به تمامی آزادگان دنیا داد. مردان و زنان از جان‌گذشته و غیور ایرانی به تمامی ملت‌های دنیا یاد دادند که با تکیه به قدرت ایمان و اراده و با حضور و مشارکت مردمانی سرافراز و آزاده، می‌توان هر ابرقدرتی را در هر سطحی از توانمندی نظامی هم که باشد، تسلیم نمود. کمااینکه رزمندگان و نیروهای مردمی ایران در حماسه فتح و آزادسازی خرمشهر، موفق شدند ائتلافی جهانی علیه ایران را که در جبهه جنگ تشکیل شده بود، شکست داده و به عقب برانند.
اکنون ما مفتخر هستیم و به خود می‌بالیم که فرزندان آن شهدا و رزمندگان، فصل جدیدی از درس مقاومت و آزادگی را در سنگر علم و دانش آغاز کرده‌اند و با تلاش برای حرکت دادن چرخ علم در کشور، راه‌های تازه و پرامیدی را برای حفظ دستاوردهای اخلاف خود و صیانت از ایران اسلامی عزیز گشوده‌اند.
اینجانب فرارسیدن سالروز این حماسه بزرگ و عبرت‌آموز را به عموم ملت شریف ایران و به ویژه خانواده‌های شهدا و ایثارگران، علی‌الخصوص شهدای دانشجو تبریک می‌گویم. امیدوارم تقارن این روز با روز قدس، نویددهنده دومین آزادسازی بزرگ اسلام در عصر حاضر باشد.

دکتر انوشیروان غفاری‌پور
رییس دانشگاه سلمان فارسی کازرون