جمعه ، 24 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 730   |  دفعات بازدید : 611   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پیام رییس دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مناسبت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) و قیام 15 خرداد

13 خرداد, 1399

دکتر انوشیروان غفاری‌پور، رییس دانشگاه سلمان فارسی کازرون با صدور پیامی ضمن عرض تسلیت به مناسبت سالروز عروج ملکوتی معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره)، یاد و خاطره شهدای قیام خونین 15 خرداد 1342 را گرامی داشت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، متن این پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

چهاردهم و پانزدهم خرداد، در حافظه جمعی مردم شریف ایران با نام بزرگ‌مردی گره خورده‌است که با رهبری حکیمانه خود توانست فصلی تازه را در تاریخ ایران رقم بزند. مردی آزاده که پس از سال‌ها مجاهدت و رهبریِ اندیشمندانه یکی از بزرگترین نهضت‌های معاصر جهان، به ملکوت اعلی پیوست و جهان اسلام را غرق عزا و ماتم کرد. سوگ از دست‌دادن چنین مرد بزرگی، هنوز و همچنان در تارک وجود مردم آزاده و سرافراز ایران اسلامی احساس می‌شود. مردی که حقیقتی همیشه زنده است و گرچه او اکنون در بین ما نیست، اما اندیشه‌ها و میراث گران‌بهایش که در شکل نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تبلور یافته، به امانت نزد ما سپرده شده است.
امام راحل که دانشگاهیان و دانشجویان را «قوه متفکره یک ملت» می‌دانستند و تأکید می‌فرمودند «همه مسایل باید به دست آنها حل بشود»، رسالت سنگینی را نیز بر دوش جامعه دانشگاهی کشور گذاشتند. رسالتی که اکنون و ذیل اندیشه‌ها و رهنمون‌های مقام معظم رهبری و تبیین گام دوم انقلاب از سوی ایشان، توان و انگیزه مضاعفی را برای حرکت جامعه دانشگاهی برای تحقق آرمان‌های رهبر فقید جمهوری اسلامی ایران فراهم آورده است.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن سالروز ارتحال آن عالم فرزانه و همچنین قیام خونین 15خرداد، تداوم مسیر در عمل به منویات امام راحل و آرمان‌های شهدا را به ویژه برای جامعه دانشگاهی خواهان و خواستارم.

دکتر انوشیروان غفاری‌پور
رییس دانشگاه سلمان فارسی کازرون