جمعه ، 24 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 728   |  دفعات بازدید : 815   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

11 خرداد, 1399
چگونگی برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم 99-98 دانشگاه‌ سلمان فارسی كازرون

ضمن سپاس و قدردانی از زحمات و تلاش هاي فراوان اساتيد گرامي و همراهي كارمندان بزرگوار و همچنين مشاركت فعال دانشجويان عزيز در برگزاري كلاس‌هاي آموزشي بصورت الكترونيكي در ايام شيوع كرونا، در راستاي بهداشت و سلامت دانشجویان، در جلسه مورخه 1399/3/10‬ شورای آموزشی دانشگاه تصميماتي در رابطه با نحوه برگزاری آزمون‌های پایانی نیمسال دوم 99-98 اتخاذ گرديد كه به شرح زير اعلام مي‌گردد:

1- امتحانات كليه دروس تئوري و بخش تئوري دروس تئوري-عملي همه مقاطع (كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري) از روز شنبه مورخ 31 خردادماه 99 در مدت سه‌هفته به صورت غیرحضوری (آزمون آنلاین) برگزار می‌گردد. نمرات دانشجويان بايد نهايتا 7 روز پس از برگزاري هر امتحان اعلام گردند و 3 روز نيز مهلت تجديدنظر خواهد بود. آخرين مهلت ثبت نهايي نمرات 30 تيرماه مي‌باشد.

2- نحوه ارزشیابی و نمره‌دهی به دانشجویان به تشخیص استاد درس می‌باشد. پيشنهاد مي‌گردد در دروس پايه و تخصصي نمره امتحان پاياني نهايتا 30 تا 50 درصد كل نمره را تشكيل دهد و ارزشيابي مستمر سهم اصلي را داشته باشد. استاد درس مي تواند بر حسب صلاحديد از روش‌هاي مختلف الكترونيكي ( اتوماسيون آموزشي، گوگل فرم، سامانه مجازي و....) جهت ارزشيابي استفاده نمايد. به منظور استفاده احتمالي جهت آزمون كتبي و يا سنجش شفاهي تكميلي، سامانه Adobe Connect به طور كامل در اختيار اساتيد گرامي خواهد بود.

3- ضروري است كه اساتید محترم نحوه ارزشیابی و نمره‌دهی را پيش از برگزاري امتحانات به صورت تفکیک شده (نمره کلاسی، نمره امتحان غیر حضوری، نمره پروژه و...) به مدیر گروه و دانشجويان اعلام نمايند. همچنین لازم است كه استاد درس پيش‌بيني‌هاي لازم را در رابطه با ارزيابي دانشجو داشته باشد تا بتواند در صورت درخواست تجديدنظر، نمرات را به صورت تفکیک شده به دانشجو ارائه دهد.

4- مسئولیت پاسخ‌گویی به اعتراضات دانشجویان به نمرات پایانی، مانند قبل به عهده استاد درس می‌باشد.

5- دانشجویانی که به اینترنت یا گوشی هوشمند دسترسی ندارند می‌توانند منحصرا با رعایت نکات بهداشتی (پوشيدن ماسك و دستكش) و با هماهنگی کارشناس بخش (حداقل دو روز قبل از امتحان) در روز و ساعت امتحان با مراجعه به سايت‌هاي فناوری دانشگاه از طريق كامپيوتر و اينترنت دانشگاه بصورت الكترونيكي آزمون دهند. لازم به ذكر است كه امكان ارائه خوابگاه به هيچ عنوان مهیا نمي‌باشد.

6- زمان برگزاري كلاس‌هاي عملي و آزمايشگاهي 10 تا 27 شهريورماه بصورت فشرده مي‌باشد. جزييات آن درآينده اعلام خواهدشد.

7- از آنجايي كه ابزار اصلي اطلاع‌رساني، سامانه آموزشي مي‌باشد دانشجويان بايد بصورت روزانه، جهت آگاهي از اطلاعيه‌هاي آموزشي، قسمت پيام‌ها و اطلاعيه‌هاي آموزشي را مشاهده نمايند. همچنين با توجه به طرح فاصله‌گذاری اجتماعي، دانشجويان گرامي مانند سابق امور آموزشي و فارغ‌التحصيلي خود را بصورت اينترنتي و تلفني انجام دهند. شماره تلفن‌هاي كارشناسان محترم آموزش از طريق تارنماي دانشگاه قابل دسترسي مي باشد.

در پايان اعلام مي‌دارد تصميمات كنوني با توجه به اختيارات و شرايط دانشگاه و به استناد بخشنامه شماره 35675/2 مورخ 1399/3/8 در خصوص ضوابط برگزاری امتحانات مي‌باشد و در صورت اعلام دستور جديد از ستاد ملي مديريت كرونا و وزارت علوم تحقيقات و فناوري، بر اساس دستورالعمل جديد اقدام خواهدشد.

با آرزوي سلامتي و موفقيت
شوراي آموزشي دانشگاه سلمان فارسي كازرون