جمعه ، 24 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 720   |  دفعات بازدید : 591   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

کارگاه آموزشی مجازی شناخت رسانه، ویژه دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد

14 اردیبهشت, 1399

فعالین دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون با شرکت در دوره آموزشی مجازی شناخت رسانه که از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه برگزار گردید، با مکانیزم‌های تولید محتوا در رسانه‌ها آشنا شدند.
بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این کارگاه که در قالب چهار جلسه دو ساعته برگزار گردید، مدیرمسوولان، سردبیرها، مسوولین صفحه‌های مختلف رسمی دانشجویی در فضای مجازی و برخی دیگر از دانشجویان علاقمند ضمن آشنایی با چگونگی تأثیرگذاری رسانه‌ها در فضاهای مختلف جامعه، با تکنیک‌‌های مختلف تولید محتوا و همچنین مضامین اخلاق در رسانه آشنا شدند.
محسن عباسپور، کارشناس فرهنگی دانشگاه که تدریس این کارگاه را برعهده داشت، همچنین به تجزیه عناصر مختلف تولید محتوا در رسانه و چگونگی ارتباط آنها با یکدیگر پرداخت و شرکت کنندگان در این کارگاه را با پایگاه‌ها و منابع معتبر خبری و شیوه اعتبارسنجی مطالب منتشر شده در رسانه‌ها نیز آشنا نمود.
گفتنی است جلسات این کارگاه که در راستای افزایش سطح سواد رسانه‌ای دانشجویان و ارایه آموزش‌های کاربردی برای فعالین دانشجویی در حوزه‌های رسانه و مطبوعات برگزار گردید، از دهم لغایت دوازدهم اردیبهشت ماه و به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا، در بستر فضای آموزش مجازی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید.