چهارشنبه ، 2 تیر ، 1400

کد خبر: 748   |  دفعات بازدید : 652   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

گزارش تصویری نخسین روز کاری دکتر فاضل‌نیا

18 تیر, 1399
گزارش تصویری نخسین روز کاری دکتر فاضل‌نیا

دکتر غریب فاضل‌نیا، با حکم دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون معرفی شد.

دکتر فاضل‌نیا روز هفدهم تیرماه با استقبال رییس پیشین، هیئت‌رییسه، جمعی از اعضا هیئت علمی و کارکنان، وارد دانشگاه شد و فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز نمود. تقدیر هیئت رییسه از رییس پیشین و استقبال دکتر انوشیروان غفاری‌پور از سرپرست جدید، دیدار با کارکنان و هیئت‌رییسه، حضور در آرامگاه شهدا و تجدید میثاق با آنها به همراه بازدید از پردیس دانشگاه، از جمله برنامه‌های روز اول کاری دکتر فاضل‌نیا بود که در این گزارش تصویری، مروری بر آن داریم.