ﺳﻪشنبه ، 21 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 95   |  دفعات بازدید : 4058   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

گسترش دایره فعالیت های مرکز مشاوره دانشگاه سلمان فارسی

20 مهر, 1392
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون؛ با گسترش فعالیت مرکز مشاوره دانشگاه سلمان فارسی کازرون، اهالی شهرستان کازرون هم خواهند توانست از خدمات این مرکز مشاوره استفاده نمایند.
با توجه به اینکه انسان برای زندگی موفقيت‌آميز نيازمند برخورداری از آرامش، سلامت و کارآمدی در ابعاد زيستی، روانی و اجتماعی می‌باشد و همچنین تغييرات اجتماعی – فرهنگی سريع، تحول در ساختار خانواده، پيچيدگی و گسترش شبکه ارتباطات انسانی و وسعت و تنوع منابع اطلاع‌رسانی موجب گرديده است جوامع انسانی خصوصاً قشر جوان و نوجوان با مسائل و مشکلات متعدد مواجه شوند و از طريق توسل به روشهايی که گاه از پشتوانه منطقی برخوردار نبوده و فاقد دورنمای روشن و اميدبخش می‌باشند به فشارها، چالشها و انتظارات گسترده زندگی امروز واکنش نشان دهند؛ از اين‌رو تغذيه و حمايت ذهنی، روانی و اجتماعی عموم مردم و به ویژه قشر دانشجو و دانشگاهيان نيازمند آموزش فرهنگ گفتگو، تفکر انتقادی و ايجاد مهارتها و توانمنديهايی برای تصميم‌گيری آگاهانه، مقابله با استرسها و هيجانهای روزمره، افزايش خودکارآمدی، برقراری ارتباط مؤثر و ساير توانايي های روانی اجتماعی می‌باشد. بنابراين لازم است در کنار پيشگيری از آسيب‌های احتمالی، در جهت ارتقای سطح بهداشت روان فردی و اجتماعی دانشجويان و ساير دانشگاهيان که در تعامل و ارتباط متقابل با دانشجويان قرار دارند گام‌های مؤثری برداشته شود که راه اندازی مرکز مشاوره دانشگاه سلمان فارسی برای اهالی کازرون گامی در این راستا است.
مرکز مشاوره دانشگاه سلمان فارسی که با هدف پيشگيری از آسيبهای روانی - اجتماعی و ارتقای سطح بهداشت و سلامت روان دانشگاهيان از سال 89 در این دانشگاه دایر شد، از امسال با موافقت هیئت رئیسه دانشگاه، دایره فعالیت های خود را از سطح دانشگاه فراتر برده و با استفاده از مشاوران متخصص که همه از اعضای هیئت علمی دانشگاه هستند، به اهالی محترم شهرستان کازرون در زمینه های تربیت کودک، مشکلات فردی و اختلال ها، ازدواج، مسائل زناشویی، زمینه تحصیلی، مسائل مذهبی و ... خدمات ارائه خواهد کرد.
لازم به ذکر است هزینه استفاده از خدمات مرکز مشاوره دانشگاه سلمان فارسی، بر اساس تعرفه نظام روان شناسی جمهوری اسلامی ایران تعریف شده است.